Se on  morjes, taas

Ei siis ei vaan näitä futis nollapäitä pysty käsittää, taas on facebookki täynnä kaikkien suomifutista jumaloivien elämänkoululaisten läppiä. Iltapäivälehdetkin jaksaa ihmetellä tätä jokaisen pelin jälkeen joita muutenkin on turhan useesti, oikeesti. Heitän tälleen vaan kysymyksen näin, luuliko joku oikeesti siis ihan tosi tosi oikeesti suomen voittavan sen matsin ja jos luuli niin herää jo tähän maailmaan, lopeta sen fifan pelaaminen ja hanki elämääs sisältöä! Alota vaikka pelaa curlinkia ni voit oppia harjaamaa ja päästä jopa kaupungille töihin, nekin tienaa enemmän ja saa naisia/miehiä(ei sukupuolirasismia) ku suomifutis vässykät, noiden takiahan te sitä 90% rumaa lottoa potkitte. Joukkueurheilu kun on niin lähellä sydäntä niin voisitte niiden potkijoitten kanssa alkaa harrastamaan vaikka ihmisrekeilyä, läskein lyötahtia niin kauan et kukaan ei puhu jalasta ja pallosta samassa lauseessa niin päästäis siitäkin lässytyksestä!

Eikä riitä et se futis menee niinpäin päin seinää ni voi opetuslapset sentään on nää oikee futis huligaanit, jos oisitte tehny elämässänne asioita oikein ni oisitte englannissa tai muualla euroopassa toteuttamassa itseänne... mut ei  te ootte täällä änkyröimässä ja ei siitä huligoinnistakaan nyt oikee mitää meinaa tulla, sori vaan.  En mäkään aja pelaamoon limusiinilla, örvellä ja irstaile siellä ku missäkin vegasissa, amatöörit!

Nyt tulee se kohtuus osio. Mä oon tässä nurissu teidän vioista niin neuvotaan hieman hakusessa olevia. Ennen kun alatte huligoimaan niin menkää vaikka youtubeen opettelemaan jos ei saatana huligointi onnistu luonnostaan, kirjastokin voi auttaa mutta en ala lupailemaan. Vai pitääkö tässä alkaa teille oppimattomille järjestämään jotain huligonoinnin alkeet reissuja englantiin?! 

Ei vaan, jos tykkäät palloilusta ja huligaamisesta ni on ihan jees tykätä, mut itteeni en lähtis noilla kummallakaan nolaamaa. Litti on jees👍