No niin tästä se nyt lähtis,

 Ihan ensiks haluan kertoo teille kuinka paljon saan mielihyvää ku saan kirjottaa miten haluun ja laittaa pisteen vaik tähän. ja alottaa ja sanalla ja pienellä  alkukirjaimella, hähää ala-asteen opettajat jotka sano ettei mun tekstiä olisi ikinä missään ihmisten ilmoilla luettavana, boomshakalaca bitches!! Elämän pieniä iloja!

Nyt tohon otsikon aiheeseen eli noihin liikennettä kuvaaviin kojelauta karpovaaroihin. Joo mä ymmärrän, että autolla ajaminen on tylsää jos on alla joku kusinen faijan perintökalu ja muijakaan/äijäkään(täällä ei syrjitä seksuaalisesti) ei miellytä korvaa saatika silmää. Mikä sitä ihmisapinaa niin rassaa, että pitää ajaa sinne mökille joka on keskellä peltoa jossain ruuhijärvellä(kts kartasta jos et muuten löydä) joku kamera kuvaamassa, jos joku sattuis vaik ajamaan ylinopeutta ohitse ruohonleikkurilla missä oli audinmerkki ja ei  vittuakaan välittänyt muista. Jos pystyy ajaa ruohonleikkurilla ylinopeutta ni antaa palaa! Saako joku siitä jotain fiilareita vai koostaako videopätkää youtubeen, ei siitäkääntuu taas vittu mitään kun niitä varten pitää mennä venäjälle et ne kiinnostais ketään tai muutenkaan ois ees jollain tavalla hauskoja ja sielläkään nää oman elämän louhimiehet ei tajuais niiden viihdearvoa vaan laittais nekin siperiansanomien nettilehteen jollain näppärän tärkeilevällä otsikolla... pitääkö toikin teille niiloille jossain blogissa rautalangasta vääntää!?

 Virheitä kun haluatte kuvata niin voisitte mennä kuvaamaan porukoitas ja sen jälkeen koko sukupuun ja todeta itselles et "tässä tätä virhettä on jatkettu ja kukaan ei oo kuvannu meitä". Jokainen varmasti on ajanut ylinopeutta tässä elämässä, ohittanut vähän silleen holtittomasti ja vittu jättänyt käyttämättä sitä parkkikiekkoa! Olisitte edes niin suulaita naisia/miehiä ja menisitte kertomaan kasvotusten mikä teitä ärsytti sen "Tyhjäpääkaahari ihmisentappaja bemariaudimersu" kuskin touhottamisessa ja tarjoisit omasta nuhteettomasta ajotavastasi pienenpalan kanssa ihmiselle. Saattais se kumppanikin siinä vieressä nähdä sinut uudessavalossa ja ehdottaa nukkumista vaikka saman peiton alla kun näytit sosiaalisia taitojasi, muutenkin kuin pyytämällä sitä lauantaimakkaraa avaranluonnon aikana sen kusisen saunavuoron jälkeen.

  Ettei menis ihan muiden haukkumiseks niin itse aloitin vaaralliset ohitukset ja vilkutta kääntymiset jo tykkimäen liikennepuistossa, siellä vaan mentiin  volvolla päin punaisia ja ajettiin puolperävaunulla ilmanpätevyyttä. Siellä jos joku ois mua kuvannut takana olevassa autossa niin ois saanut ansionsa mukaan syytteen, tärkeilyn sijaan! Nykypäivänäkin ajan volvolla ja joku Pertti Kauhavalta ajattelee tietenkin että ajan samalla tavalla kuin autoilu urani alussa kun on volvo alla niin joo-o sillointällöin ajan ilmanpätevyyttä ja jopa ilman housuja ja kenkiä. 

Eiköhän tässä nyt ollu sopiva aloitus tällekkin touhulle jota en vieläkään tajuu et miks puhun tai kirjoitan porukoille ketä ei kiinnosta kuitenkaan. Ps en oo sit mikään rekkakuski et turha alkaa huutelee mitään trucker läppää tänne sit!